Obrovský celosvětový úspěch od uvedení prvního záznamníku akustického hluku NB-IoT pro detekci úniků, Gutermann AG, tisková zpráva

Od oficiálního spuštění záznamníku hluku ZONESCAN NB-IoT pro detekci úniků ve vodovodních sítích na konci roku 2019 – na Světový den ztrát vody – již unikátní vlastnosti produktu záznamníku pomohly stovkám vodohospodářských společností po celém světě snížit ztráty vody. .

Mezi země, kde vodohospodářské společnosti aktivně přijaly vyspělou technologii Gutermann, patří Spojené státy, Velká Británie, Francie, Německo, Švédsko, Norsko, Austrálie, Japonsko, Irsko, Švýcarsko a mnoho dalších.

Za posledních 2,5 roku Gutermann přidal k rekordérům další funkce a vlastnosti, díky nimž je produkt jedinečný:

• Technologie vyvinutá Gutermannem pro extrémně přesnou synchronizaci mezi různými rekordéry
  • Plně automatická denní korelace prostřednictvím systému detekce úniků s vysokou přesností a extrémní spolehlivostí
  • Rychlá a snadná instalace loggerů s jednoduchým procesem aktivace přes zařízení Android
  • Míra připojení > 95 % díky schopnosti „hlubokého pokrytí“ sítě – dokonce i v šachtách s litinovými poklopy
  • Nejkompaktnější design rekordéru v oboru – jednodílný a ergonomický
  • Bezúdržbový provoz se snadno vyměnitelnými bateriemi do jedné minuty
  • Robustní nerezové provedení s třídou ochrany IP68
  • Velmi atraktivní a všestranný cloudový vizualizační software také pro tablety a smartphony
  • Řídicí panel pro vytváření vlastních zpráv a alarmů pro lepší přehled a na systému nezávislý přístup z vašich vlastních mobilních zařízení
  • Nízké náklady na komunikaci díky škálovatelné úzkopásmové technologii NB-IoT
  • Celková škálovatelnost a neomezená škálovatelnost sítě rekordéru

NB-IoT je nový mobilní standard optimalizovaný pro datovou komunikaci mezi stroji v chytrých městech a spotřebovává 5–10krát méně energie než tradiční mobilní standardy, jako je 4G.

„S rekordérem ZONESCAN NB-IoT jsme dokončili systém ZONESCAN ALPHA, který se již etabloval jako hlavní technologie pro trvalé monitorování ve stovkách měst po celém světě,“ řekl Uri Gutermann, generální ředitel společnosti Gutermann.

„Tento plně korelovaný systém poskytuje informace o přesném místě identifikovaného úniku, které lze zobrazit na mapě Google Maps.MT– nebo Street ViewMT– UI povoleno. Přidružený cloudový software ZONESCAN NET také umožňuje uživatelům prohlížet a spravovat jejich potrubní infrastrukturu, provádět pokročilou analýzu úniků, importovat a prohlížet data GIS a měnit parametry, jako jsou doby běhu, nahrávání, prahové hodnoty alarmů atd.

Uri Gutermann dodal: „Vzrušení kolem našeho rekordéru NB-IoT je skutečně výjimečné, což podtrhuje naše tvrzení jako technologického lídra. V poslední době vidíme stále více zákaznických projektů strukturovaných kolem nájemních modelů, které umožňují vodárenským podnikům místo toho spravovat své provozní rozpočty. využít kapitálové rozpočty k využití úspor nákladů, které tato technologie přináší, a to i v krátkodobém horizontu.“

Gutermann nedávno zahájil program výstav a konferencí, kde budou místní odborníci diskutovat o zákaznických problémech a prezentovat řešení pro snížení ztrát vody pomocí vhodné technologie detekce úniků.

Akce a výstavy, na kterých bude Gutermann v nadcházejících dnech a měsících přítomen, jsou IFAT (Mnichov, Německo), výroční konference ACE22/AWWA (San Antonio, Texas), IWA Water Loss (Praha, Česká republika) a Global Leakage Summit (Londýn). , SPOJENÉ KRÁLOVSTVÍ).

Anatolio Necci

"Typický komunikátor. Nesnesitelně pokorný nadšenec do twitteru. Milovník zombie. Jemně okouzlující webový fanatik. Hráč. Profesionální pivní nadšenec."