Marianna Schreiber učinila prohlášení a chce se připojit k Nowoczesně. Komentáře Lubnauer – Wprost

Katarzyna Lubnauer hned na začátku rozhovoru na vláknu Marianny Schreiberové upozornila, že aktivistka a modelka zatím není oficiální členkou Nowoczesny a do strany nevstoupila. – Ale potkal jsem ji, dělá velmi dobrý dojem. Je vidět, že chce mít vlastní politickou aktivitu, své vlastní politické zájmy, oddělené od svého manžela – říká.

Jak upozornil prezident Nowoczesny, o přijetí nového člena je nutné rozhodnutí představenstva. „Věřím, že každý má právo na politickou činnost oddělenou od toho, co dělají jeho rodinní příslušníci, ale žádné takové rozhodnutí správní rady neexistuje,“ zopakoval Lubnauer.

Politik KO se na dotaz na toto téma rozhodl pro delší vyjádření. – V první řadě si myslíme, že je velmi důležité zajistit, aby někdo, kdo podniká danou činnost, měl názory přesně v souladu s tím, co daná strana zastupuje. Proto bychom chtěli mít jistotu, že Marianna Schreiber bere politiku vážně a má názory, které se shodují s našimi názory – zdůraznila.

Marianna Schreiber podala prohlášení o členství v Nowoczesna

Lubnauer potvrdil, že diskuse nebyla jen o projevené vůli, ale o skutečném pokusu Marianny Schreiberové. – Ano, učinila prohlášení, že se chce připojit k Nowoczesně – řekl politik. – Jsme docela opatrní. Domníváme se, že je důležité, aby v naší neochvějně liberální ekonomické straně a světonázoru byli lidé, kteří sdílejí podobné názory, zopakovala.

Přečtěte si také:
Valentýn s politiky. Schreiber vyznává lásku, Wałęsa má pro manželku smutnou zprávu

Anatolio Necci

"Typický komunikátor. Nesnesitelně pokorný nadšenec do twitteru. Milovník zombie. Jemně okouzlující webový fanatik. Hráč. Profesionální pivní nadšenec."